Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

οι τηλεοπτικοί κανίβαλοι!!!


ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Όπως διαβάσαμε στο troktiko, στο Σισμανόγλειο νοσηλεύτηκε η Έφη Θώδη, όπως δήλωσε η αδερφή της, την πήραν τηλέφωνο να πάει να την δει και αυτό που αντίκρισε δεν το πίστευε. Δεν αναγνώριζε κανέναν έβγαζε αφρούς από το στόμα και φώναζε "είμαι ο Θεός, είμαι ο Ναπολέων" ενώ κάποια στιγμή προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Τον τελευταίο καιρό όλοι βλέπαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Συγκεκριμένα από τότε που βγήκε στην τηλεόραση και δήλωσε πως μιλάει με το Θεό. Σύμφωνα με την αδερφή της, για την κατάσταση της Εφης φταίνε κάποιοι που προσπάθησαν να την τρελάνουν για της πάρουν την περιουσία.

Όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης τους. Οι καλλιτέχνες της σάτιρας, οι όμορφες γυάλινες κούκλες των μεσημβρινών προγραμμάτων, οι απογευματινές κουτσομπόλες, τα καλά παιδιά πρωϊνάδικων και οι άνοστοι καφέδες.

Αν τους ρωτήσεις για το εάν αισθάνονται ένοχοι, θα σε κοιτάξουν με απορία. Αν τους κατηγορήσεις, θα σε κοιτάζουν σαν να βλέπουν έναν τρελό.

Παρά την άσχημη κατάστασή της, οι τηλεοπτικοί κανίβαλοι εξακολουθούσαν να την παρουσιάζουν στα πλατώ της τηλεόρασης αν και ήξεραν πως η γυναίκα ήταν σοβαρά άρρωστη. Τη διέσυραν όσο δεν γίνεται. Την εξευτέλισαν μέχρις τελικής πτώσεως. Για τα νούμερα της τηλεθέασης πήραν μία γυναίκα χωρίς αντοχές, μία απλοϊκή λαϊκή τραγουδίστρια και την τρέλαναν.

Να μου το θυμηθείτε πως αύριο τα κροκοδείλια δάκρυα από την πρωινή μέχρι και την απογευματινή ζώνη θα τρέχουν σαν καταρράκτες, καλή σας όρεξη τηλεγλάστρες...εις υγεία της Θώδης.


http://hakis-hakis.blogspot.com/2009/05/blog-post_04.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου