Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Συσκευές εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας



To adena.gr προσφέρει 10.000 ευρώ μετρητά ...

Σε όποιον εισαγωγέα- έμπορο αποδείξει ΔΗΜΟΣΙΑ , ότι η συσκευή Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας, λειτουργεί. Δεν περιμένουμε μείωση στην κατανάλωση, ούτε 30 ούτε 45% που διαφημίζουν επίσημα και εγγυημένα. Όποιος αποδείξει μέσω ηλεκτρονικού αναγνωρισμένου οργάνου μέτρησης (αντίστοιχου του τρόπου που καταγράφει το ρολόι της ΔΕΗ), ότι επιτυγχάνεται μείωση έστω και 3% , επί τόπου παραλαμβάνει 10.000 ευρω μετρητά.
Παρακαλούνται οι διαγωνιζόμενοι την ερχόμενη Πέμπτη το μεσημέρι 16 Σεπτεμβρίου 2010 στη Πλατεία Κάνιγγος, έμπροσθεν του Υπουργείο Ανάπτυξης όπου στεγάζεται και Γ. Γραμματεία Προστασίας του Καταναλωτή.
Θερμή παράκληση να έχουν μαζί τους και τα πρωτότυπα (η επικυρωμένα) πιστοποιητικά C.E.
Άποψή μας είναι ότι: Oι συσκευές Εξοικονόμησης Ενέργειας τύπου economiser,electricity saver, energy saving device κ.λ.π που διατίθενται στην Ελληνική αγορά (αξίας 40-100 ευρώ) με την χρόνια ανοχή των αρμόδιων υπηρεσιών, είναι όχι απλώς άχρηστες, αλλά και άκρως επικίνδυνες. Τα δε πιστοποιητικά C.E. που διατυμπανίζουν τηλεοπτικά ότι τις συνοδεύουν, άκυρα η πλαστογραφημένα.
Εαν είναι λάθος η εκτίμησή μας, θα σας αποζημιώσουμε με 10.000 ευρώ στο χέρι, συν δωρεάν διαφήμιση Life time από την ιστοσελίδα www.adena.gr
Περιμένουμε δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail kvdena@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Μένουν μόνον 3 ημέρες...

2 σχόλια:

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΛΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ:
    Αυτός που έχει γράψει το κειμενάκι είναι τεχνικός;
    Εμένα που το σκέφτομαι να πάρω ένα τέτοιο μαραφέτι μπορεί να μου αποδείξει στην πράξη αν δουλεύει ή δε δουλεύει για να μην πετάξω τα λεφτά μου τζάμπα; Γιατί πολλά λέγονται και γράφονται και δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλαράκι με το 100% ...δεν δουλεύει.....
    αν παρόλα αυτά θες να το πάρεις παραγγείλε το από κίνα
    κάνει 4-7 ευρώ όχι τίποτα μην κλαις τα λεφτά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή