Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ο παπαγάλος !!!


Μια κύρια πάει στην αγορά και βρίσκει έναν πανέμορφο παπαγάλο . Φιλόζωη η κύρια πάει να τον αγοράσει . Ο έμπορος την προειδοποιεί ότι ο παπαγάλος... ήταν σ ένα μπουρδελο πριν και βρίζει συχνά . Η κύρια απτόητη επιμένει να τοναγοράσει . Καλά της λέει ο έμπορος παρτόν . Τον παίρνει η κύρια , τσουκου τσουκου τον πάει σπίτι , τον βάζει στο σαλόνι και βγάζει το σεντόνι από πάνω από το κλουβί . Ο παπαγάλος ρίχνει βλέμμα στο σπίτι και λέει με ύφος νταβατζή :
- Μμμμ , καινούργιο σπίτι , καινούργια μαντάμ .
- Σκάσε βρε βρομοπαπαγάλε λέει η κυρία και του βάζει το σεντόνι πάνω στο κλουβί .
Μετά από λίγο έρχονται οι κόρες της κύριας από το σχολείο ( τελειόφοιτες λυκείου ) και με το που βλέπουν το σεντόνι πάνω στο κλουβί το τραβάνε . Ξανά ο παπαγάλος :
- Μμμμ καινούριο σπίτι , καινούρια μαντάμ , καινούριες πουτανες . Εκείνη την ώρα μπαίνει η μαμά μέσα και ξαναβάνει το σεντόνι πάνω στο κλουβί κάνοντας παρατηρήσεις στις κόρες της .
Δεν περνάει κανένα τέταρτο και έρχεται ο μπαμπάς σπίτι . Ανοίγει την πόρτα και βγάζει το καπέλο του και ρωτάει την γυναίκα του τι έχει μες στο κλουβί . Του λεει αυτή ότι αγόρασε έναν παπαγάλο αλλά είναι βρωμόστομος ο Αφιλότιμος και τραβάει το σεντόνι ! Ξανά ο παπαγάλος:
- Μμμμμ καινούριο σπίτι , καινούρια μαντάμ , καινούριες πουτανες αλλά ο κυρ Γιώργος σταθερός !

2 σχόλια: