Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τι κάνουν για να πουλήσουν παγωτό !!!



Aphrodisiac: The hottest sellers of ice cream!!!
Το να είσαι "καυτός" είναι καλό, ακόμη και όταν πρόκειται για παγωτό, και το Aphrodisiac, ένα μοναδικό φορτηγό που πουλάει παγωτό κρέμα στο Μαϊάμι με καυτά μοντέλα είναι η τέλεια απόδειξη. Αν και το παγωτό από μόνο του... είναι αρκετά νόστιμο, ο φωτογράφος Justin Price από το Μαϊάμι και το μοντέλο Jacqueline Suzanne από την Κόστα Ρίκα σκέφτηκαν ότι θα ήταν ακόμα καλύτερη η "γεύση", αν συνοδευόταν από ημίγυμνες καλλίγραμμες κοπέλες.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Παγωτού Aphrodisiac, η ιδέα γεννήθηκε αργά ένα βράδυ, όταν ο Justin και η Jacqueline ήταν σε ένα κλαμπ του Μαϊάμι, μεθυσμένοι και η λαχταρούσαν παγωτό.Ήταν 4 το πρωί και κάθε πωλητής της "κρύας απόλαυσης" είχε κλείσει, και τότε σκέφτηκαν ότι θα ήταν πολύ καλό εάν είχαν μια θέση για να πωλούν παγωτό αργά, αφού αποκλείεται να ήταν οι μόνοι μεθυσμένοι άνθρωποι στο Μαϊάμι που θα λαχταρούσαν το παγωμένο επιδόρπιο. Αλλά επειδή και οι δύο έχουν θέσεις εργασίας που απαιτούν από αυτούς να ταξιδεύουν πολύ, ο Justin είπε ότι αν άνοιγαν ένα κατάστημα παγωτού θα έπρεπε να πληρώνουν ενοίκιο ακόμα και όταν ήταν εκτός πόλης, γι 'αυτό πρότεινε ένα φορτηγό-παγωτού.
Η Jacqueline τότε κατάλαβε ότι οι άνθρωποι που βγαίνουν από κλαμπ στις 4 το πρωί είναι μεθυσμένοι και ψάχνουν για γκόμενες, επομένως γιατί να μην εξυπηρετούν τους πελάτες που αγοράζουν παγωτό με ένα "φυσικό αφροδισιακό" σε αυτό, ή ακόμα καλύτερα να έχουν καυτά μοντέλα για να τους βοηθήσουν. Και έτσι, φίλοι μου, προέκυψε ίσως το πιο σέξι φορτηγό-παγωτού στο Μαϊάμι (και ίσως στην Αμερική). Το όχημα μεταφοράς παγωτών Aphrodisiac, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στις 27 Οκτωβρίου, στο Seminole Hard Rock Hotel & Casino, στο Hollywood, σερβίρει γεύσεις, όπως Quickie 3sumVanilla Σοκολάτα και Aphrodisiac Orgy και με κάποιο τρόπο καταφέρνει να κρατήσει το παγωτό από την τήξη παρόλο που καυτά μοντέλα το σερβίρουν. Αλλά βάζουμε στοίχημα ότι το πιο δημοφιλές προϊόν τους θα είναι το παγωτό πάνω από το σώμα των κοριτσιών. Ο ιδιοκτήτης λέει "αυτό θα σας κοστίσει", αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν πολλοί τύποι που θα περιμένουν στην ουρά για ένα από αυτά. Το όχημα μεταφοράς παγωτών Aphrodisiac είναι βαμμένο σε έντονα ζωηρά χρώματα και διαθέτει δύο πόλους στριπτίζ στην κορυφή για τα κορίτσια για να εκτελέσουν φιγούρες χορού, και η ιστοσελίδα λέει ότι είναι διαθέσιμο για κάθε είδους εκδηλώσεις, από τρελό άγρια .. πάρτυ μέχρι οικογενειακές συγκεντρώσεις ... Πείτε μου τώρα αν βλέπατε αυτό το παγωτατζίδικο στο δρόμο δεν θα σταματάγατε για να φάτε παγωτό;
πηγή : gr2daynews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου