Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Επιτρέπονται ΜΟΝΟ οι λίστες με άρρωστες πουτάνες...!!!


  Η υποκρισία και η αηδία χτύπησαν κόκκινο. 
Πιο διεφθαρμένος και πιο τριτοκοσμικός πεθαίνεις. 
Ένα καλό πήγε να κάνει στη δύσμοιρη χώρα, αυτή η άσχημη μάγισσα η Λαγκάρντ, δίνοντας τη λίστα με τους μεγαλοκαταθέτες της HSBC στους πολιτικούς μας. Κι αυτοί οι ξεδιάντροποι για να την ευχαριστήσουν, άκουσον άκουσον, την ...έχασαν ή/και την ξέχασαν.
Είναι αυτοί οι ίδιοι μπαγάσηδες που μεθαύριο δεν θα .....
ξεχάσουν να βροντοφωνάξουν «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» στην ψηφοφορία για τα επαχθή μέτρα του τελευταίου, μέχρι το επόμενο, Μνημονίου. Γιατί θα υπάρξει επόμενο, το ξέρουν και το ξέρω, το βαρέλι πάτο δεν έχει, το στομάχι μας αντέχει… Κι ας στήνουν κατ’ αυτόν τον επαίσχυντο τρόπο τα οπίσθιά μας βορά στις σεξουαλικές διαστροφές του Γερμανού τοκογλύφου και τις προλετάριες ζωές μας στο οικονομικό απόσπασμα.
Τα νούμερα να βγαίνουν (που δε βγαίνουν), οι τράπεζες να ευημερούν κι ας συγκαλύπτουν ψύχη τε και σώματι τα αμέτρητα οικονομικά και ηθικά εγκλήματα τα δικά τους και των λίγων δικών τους προφασιζόμενοι απώλεια μνήμης, βλακεία, γεροντική άνοια και Alzheimer.
Λαμόγια, μιζαδόροι και κουμπάροι. Αδέρφια, αλήτες και αρπακτικά πουλιά. Όλοι υπό την προκλητική ομπρέλα προστασίας της επιτηδευμένης αμνησίας των κάθε λογής Παπακωνσταντίνηδων και Βενιζέληδων.
Σπάνια ομερτά σε ένα σπάνιο κράτος-οίκο ανοχής. Σε ένα οίκο συνενοχής που εξαπολύει υποκριτικό ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει τον Κώστα τον Βαξεβάνη, που έκανε το αυτονόητο: Δημοσιοποίησε τη λίστα με τις εκατομμυριούχες καταθέτριες νοικοκυρές και τη σύζυγο Βουλγαράκη -όταν οι ψευτοηγέτες μας την άφηναν να αραχνιάσει για χρόνια σε ντουλάπια και CDιέρες.
Το ίδιο κράτος -μπουρδέλο που θίχτηκε σφόδρα και κυνηγάει σήμερα τον Βαξεβάνη για δημοσιοποίηση και προσβολή προσωπικών δεδομένων πολιτών, πριν από κάτι βδομάδες κοινοποιούσε φωτό κ διευθύνσεις από διαδηλωτές και άρρωστες πουτάνες…
Θυμηθείτε μαζί μου.

Ντρέπομαι και αηδιάζω.
ΥΓ: Μέσα σε αυτό το νοσηρό κλίμα η αλλαγή ώρας μας μάρανε. Τις ζωές μας θέλουμε πίσω ρε.
 
Γράφει ο Αλέξης Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου