Κυριακή 14 Απριλίου 2013

πάντα στην πρωτοπορία ...!!!


3 σχόλια:

  1. Ο Τασάρας μπορεί να μην έχει βυζιά (και αυτό είναι πρόβλημα βέβαια), αλλά είναι ένας απίστευτα θετικός τύπος, με πανέξυπνο χιούμορ που σου λέει ότι αύριο πχ θα βρέξει και όχι ότι αυριο θα γίνει ο Κατακλυσμός.
    Με την Πετρούλα γελάσαμε, γουστάραμε, μετά από ένα μήνα κανείς δεν την έβλεπε.
    Τασάρας σταθερή αξία και άσε τους άλλους να τους τρέχουν τα σάλια όταν βλέπουν τις γκόμενες που λένε τον καιρό. Αλήθεια, θυμόσουν ποτέ τι καιρό θα έκανε την άλλη μέρα όταν εβγαινε η Πετρούλα; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τάσος , ο Θοδωρής και η Σούζη λένε δελτίο καιρού με βάση τα δεδομένα της επιστήμης (είναι μετεωρολόγοι) και σχεδόν πάντα έχουν κάτι μικροαποκλίσεις στις προβλέψεις τους και μπορείς να δίνεις βάση στα λεγόμενά τους . Αν εξαιρέσουμε την Αυστραλία , όλες οι άλλες που απεικονίζονται λογικό είναι οι άνδρες να έχουν αλλού το μυαλό τους , όταν αυτές λένε το δελτίο καιρού και ισως είναι απλοί δημοσιογράφοι και όχι μετεωρολόγοι. Αν είχες φωτογραφίες από δελτίο καιρού που λέγουν στην Αραβία , Περσία , Ρωσία ,Κίνα κ.λ.π θα μας βοηθούσες να ξέρουμε περισσότερα. Άλλο πλάζ , παραλία και άλλο δελτίο καιρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πέρα της πλάκας ο συγκεκριμένος κύριος είναι πολύ συμπαθητικός και κάνει καλά την δουλειά του

    υγ για τα αραβικά κράτη ούτε στο ραδιόφωνο δεν λένε τον καιρό οι γυναίκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή