Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

πετάξτε τα βιβλία και τις εγκυκλοπαίδειες... η Ρεπούση τα ξέρει καλυτέρα !!!


3 σχόλια:

  1. Κάποτε, σε ένα τοπικό ραδιόφωνο, παρακολουθούσα μια ραδιοφωνική εκπομπή για μικρά παιδιά που έκανε μια κυρία, μητέρα παιδιών κι η ίδια. Κάποια στιγμή την ακούω από το μόνιτορ να βάζει σε διαγωνισμό για τους μικρούς της ακροατές την εξής ερώτηση: Πώς έλεγαν το άλογο του ... Ηρακλή; Απόρησα και στο πρώτο μουσικό διάλειμμα τη ρώτησα να μου πει την "απάντηση". Μου είπε πως το ... ζητούμενο ήταν Πήγασος!!! Τη ρώτησα να μου πει πού το διάβασε και μου είπε πως το άκουσε στην αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά του Ηρακλή, που παιζόταν σε κάποια εγχώρια τηλεοπτικά κανάλια. Τη διαβεβαίωσα πως ο Ηρακλής ΔΕΝ είχε άλογο και ότι η σωστή απάντηση που έπρεπε να ... βραβεύσει ήταν ακριβώς αυτή: ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΟΓΟ.
    Τα καμώματα της κας Ρεπούση μου θύμισαν την κυρία αυτήν και γι' αυτό σας το στέλνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκεί καταντήσαμε
    γιατί είναι κατάντια να ξεχνάμε την ιστορία μας και να την μαθαίνουμε στραβά απο σίριαλ η ταινίες απο τους άσχετους Αμερικάνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά φταίνε τα παιδιά που όταν τα ρωτάς τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου ,μας λένε οτι μάλλον πήραμε κύπελλο στο ποδόσφαιρο.Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή