Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Του τσιμέντωσαν το αυτοκίνητο, επειδή αρνήθηκε να ξεπαρκάρει!

Ο πεισματάρης έμπορος αυτοκινήτων, δεν ήθελε να αλλάξει θέση και το συνεργείο συντήρησης όμως είχε τα δίκια του. Πώς κατέληξε η διαμάχη τους
Ένας έμπορος αυτοκίνητων αρνήθηκε να μεταφέρει το σταθμευμένο του VW Caddy από ένα...
πεζοδρόμιο στην πόλη Belo Horizonte της Βραζιλίας την ώρα που κατασκευαστικό συνεργείο ήθελε να ρίξει τσιμέντο στο χαλασμένο πεζοδρόμιο.
Ο λόγος για τον Mark Drummond ο οποίος αντέδρασε στο αίτημα του συνεργείου, υποστηρίζοντας  ότι τα τελευταία 20 χρόνια η εταιρία χρησιμοποιούσε το πεζοδρόμιο τοποθετώντας τα αυτοκίνητά τους.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεν είναι παράνομο το παρκάρισμα στο συγκεκριμένο σημείο ωστόσο οι εργαζόμενοι της κατασκευαστικής εταιρίας δεν μπορούσαν να συντηρήσουν το πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο πάνω του.
Ο υπεύθυνος του συνεργείου, ζήτησε ευγενικά από τον Drummond να το μεταφέρει, ωστόσο αυτός ήταν ανένδοτος.
Ο Celso Antonio de Faria, ο ιδιοκτήτης της μπετονιέρας είπε για το περιστατικό: "Δεν μπορώ να αγγίξω το αμάξι" και έτσι αποφάσισε να προχωρήσει σε πιο δραστικά μέτρα!
Οι Βραζιλιάνικες υπηρεσίες μεταφορών έστειλαν  συνεργείο για να ρυμουλκήσει το αυτοκίνητο, ωστόσο ήταν αργά, καθώς η μπετονιέρα το είχε... τσιμεντάρει.
Οι έκτακτες καταστάσεις, απαιτούν έκτακτες λύσεις.
Πηγή:Metro.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου