Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

με ξένο κώλο κάνουν της @δελφές!!!!

 Αυτοί που τους άφησαν να φύγουν  θα δώσουν 4.000.000 από τα λεφτα μας  για να πιάσουν Ξηρό- Μαζιώτη 
''Την επικήρυξη των καταζητούμενων τρομοκρατών, με 4.000.000 ευρώ εντός της ημέρας, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντησή του με το σύνολο των αξιωματικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Όπως είπε ο ...
υπουργός, συναντήθηκε με τους αξιωματικούς, για να τους συγχαρεί για τις μεγάλες επιτυχίες που έχουν σημειώσει το τελευταίο διάστημα, σε σημαντικά θέματα, συμπεριλαμβανομένης και της τρομοκρατίας''.
 "Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, άνω των 30 τρομοκρατών έχουν συλληφθεί από την Ελληνική Αστυνομία. Τους υπογράμμισα την τεράστια πρόκληση που συνιστά για την πατρίδα μας η τρομοκρατία, για την προσπάθεια για οικονομική ανάπτυξη, για την προσέγγιση νέων επενδύσεων, για την καταπολέμηση της ανεργίας", σημείωσε.
Όπως είπε ακόμη, "είναι καθήκον της Αστυνομίας, να αντιμετωπίσει με επιτυχία την τεράστια πρόκληση της τρομοκρατίας. Εντός της ημέρας, θα επικηρυχθούν με 4.000.000 ευρώ οι τρομοκράτες. Ο ελληνικός μηχανισμός θα κάνει ό,τι χρειάζεται, για να προστατεύσει την πατρίδα και την κοινωνικής της ανάπτυξη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου