Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Γιανη μου το δαχτυλάκι σου ...(τελικα το βιντεο ΔΕΝ ειναι πλαστο )

ΜΑΓΚΙΑ είναι να παραδέχεσαι τις πράξεις σου!!!
ΞΕΦΤΙΛΑ  είναι να λες ότι είναι ψέματα...
και ένας άσχετος θα καταλάβει ότι το βίντεο είναι αληθινό 
δείτε εδώ  το βίντεο 
Δείτε την επίμαχη χειρονομία στο 1:59"



video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

8 σχόλια:

  1. Ελπίζω να πείτε συγνώμη ύστερα από την παραδοχή αυτών που έφτιαξαν το βιντεο, ότι το βίνετο είναι πλαστό

    Τελικά μάλλον οι περισσότεροι είναι άσχετοι γιατί δεν κατάλαβαν το πλαστό βίντεο.

    Η μόνη δικαιολογία που έχετε είναι ότι μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί μας να μην λένε αλήθεια αλλά εδώ ευτυχώς κάνατε λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. νεότερες πληροφορίες λένε οτι τελικά τοΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ και οτι ήταν φάρσα οτι το έφτιαξαν Γερμανοι

      Ηταν σάτιρα όσα υποστήριξε ο κωμικός μας λέει σήμερα το ZDF μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την «παραδοχή» σατιρικής εκπομπής ότι εκείνη έφτιαξε το βίντεο με το υψωμένο δάχτυλο Βαρουφάκη. Αρχικά δημιουργήθηκε σάλος καθώς φαινόταν ότι ο έλληνας υπουργός είχε δίκιο και οι παρουσιαστές του καναλιού είχαν μοντάρει το βίντεο. Τελικά όμως φαίνεται τώρα πως ήταν μπλόφα στη μπλόφα και άπαντες έπεσαν θύματα της σάτιρας. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Βαρουφάκης που έσπευσε να υιοθετήσει την «ομολογία» του Γερμανού κωμικού γράφοντας στο Twitter: «Θα έρθει καμία απολογία από τον Guenther Jauch που χρησιμοποίησε ένα παραποιημένο βίντεο για να φιμώσει μια συμφιλιωτική ελληνική φωνή;».

      Διαγραφή
    3. Διευθυντής ZDF: Κάναμε φάρσα. Tο βίντεο Βαρουφάκη δεν είναι αλλοιωμένο
      Διεθνής Πολιτική

      Κομφούζιο δημιουργήθηκε μετά τον ισχυρισμό σατιρικής εκπομπής στη Γερμανία ότι "πείραξε" το βίντεο Βαρουφάκη με τη χειρονομία. Ο διευθυντής του ZDF, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για φάρσα. Ποιο ήταν το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν οι συντελεστές της εκπομπή

      Διαγραφή
    4. Το κανάλι που λέει οτι έκανε πλάκα είχε φτιάξει και έδειξε μια έκδοση του βίντεο που ο Βαρουφάκης σηκώνει τον δείκτη. Άρα έχουμε να αποφασίσουμε μεταξύ τριών βίντεο ποιο είναι το αληθινό. Ένα που δεν κάνει την κίνηση και απλά κουνάει το χέρι, ένα με το κωλοδάκτυλο και ένα που υψώνει τον δείκτη. Και σκέφτομαι με το φτωχό μου το μυαλό. Αν ένα θέμα που το πήρες και το έκανες σημαία σου επειδή σε βόλευε τελικά αποδειχτεί φάρσα, το αφήνεις να σου γυρίσει μπούμερανγκ ή συνεχίζεις να το υποστηρίζεις. Τέλος, πάλι με φτωχό μου το μυαλό, αν κάποιος μπορεί να φτιάξει μια τρίτη έκδοση γιατί τότε λέει ψέματα οτι έφτιαξε την δεύτερη. https://www.youtube.com/watch?v=Vx-1LQu6mAE

      Διαγραφή
    5. Ύψωσε τελικά το δάχτυλο ο Βαρουφάκης
      Με ανακοίνωση του το ZDF παραδέχεται ότι το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Γιάνης Βαρουφάκης να υψώνει το δάχτυλο είναι το αυθεντικό βίντεο.

      http://www.skai.gr/news/politics/article/277724/upsose-to-dahtulo-o-varoufakis/

      Διαγραφή
    6. Ο καθένας μας είναι ελεύθερος να πιστεύει όποια "αλήθεια" τον βολεύει. Απλά εγώ την αλήθεια του ZDF (Γερμανία) που την υποστηρίζει το διαπλεκόμενο media-κο καθεστώς της Ελλάδας, δεν την έχω σε μεγάλη υπόληψη. Και τελειώνω με αυτή τη δημοσίευση γιατί πολύ λόγο κάναμε για ένα δάχτυλο ενός ανθρώπου που τότε που το έκανε δεν είχε καμία θεσμική θέση, τη στιγμή που όλοι μας λέμε και κάνουμε χειρότερα. Προσωπικά θα ήθελα να έκανε αυτή την κίνηση όντας θεσμικός.

      Διαγραφή
    7. Στο τελευταίο με βρίσκεις και μένα σύμφωνο
      να είσαι καλά

      Διαγραφή